Sådan genererer du en cPanel sikkerhedskopi og sender den til FTP

Sikkerhedskopiering er vigtig, og du bør gøre det regelmæssigt.

1. Log ind på din cPanel konto.

2. I Files sektion, klik på Backup.

3. Under Full Backup, klik på Download a Full Website Backup.

4.
Under Generate a Full Backup, indtast følgende detaljer:

Backup destination: Vælg backup destinationen til Ekstern FTP Server.
Email: Indtast din e-mailadresse.
Ekstern server: FTP IP adresse eller FTP domænenavn såsom ftp.example.com.
Ekstern bruger: Dit FTP brugernavn.
Ekstern adgangskode: Din FTP adgangskode.
Port: 21 eller en anden FTP port.
Ekstern mappe: Fjernkatalog som f.eks /home/username/backupfolder/.

5. Når du har udfyldt Ekstern FTP oplysningerne, skal du klikke på Generate Backup.