Hvis du har adgang til din cPanel-konto, skal du følge disse trin for at nulstille din adgangskode:

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I indstillinger afsnittet, skal du klikke på Password & Security.

3. Indtast din gamle adgangskode..
4. Indtast din nye adgangskode eller brug en adgangskodegenerator.
5. klik på Skift din adgangskode nu.

Hvis der vises en succesmeddelelse, betyder det, at adgangskoden er blevet ændret. Nu kan du få adgang til din konto med den nye adgangskode.

Bemærk: Hvis du har glemt din cPanel-adgangskode og ikke kan få adgang til din konto, bedes du åbne en supportticket hos os.