Sådan opretter du et subdomæne i cPanel

Et subdomæne er en ekstra del af dit primære domæne. For eksempel er blog.example.com et subdomæne. Følg denne vejledning for at oprette et subdomæne i cPanel.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I afsnittet Domæner skal du klikke på Domæner.

3. Klik på Opret et nyt domæne.

4. Under Opret et nyt domæne, indtast følgende oplysninger:

• Domæne: Indtast dit hoveddomænenavn. Dette er basen for dit subdomæne.
  • Del dokumentrod: Sørg for at fjerne markeringen for at oprette dit subdomæne.
  • Subdomæne: Det udfyldes automatisk. Fjern domæneendelsen (som .com eller .net).
  • Lad alle andre muligheder stå som de er.

5. Klik på Indsend.

Du skulle nu se en succesmeddelelse om, at subdomænet er blevet oprettet.