Sådan omdirigerer du dit websted til en hvilken som helst side eller eksternt domæne

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I afsnittet Domæner skal du klikke på Omdirigeringer.

3. Under Tilføj Omdirigering skal du indtaste følgende oplysninger og vælge de passende muligheder:
Type: Vælg Permanent (301) eller Midlertidig (302).
https?://(www.)? Lad dette være som det er, eller hvis du ønsker at omdirigere et bibliotek eller en side, indtast navnet på dit bibliotek eller en fuld side i tekstboksen.
Omdiriger til: Angiv hvor du vil omdirigere dit nuværende domæne eller en side til.

4. Klik på Tilføj.