Sådan opretter du en email-autoresponder, når du er på ferie

Hvis du er på ferie eller ikke er tilgængelig i et par dage eller en måned, kan du oprette en automatisk email-responder til dine emails. Når folk sender dig en email, vil de modtage en automatisk email med din besked.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I sektionen Email skal du klikke på Autoresponders.

3. Fra Autoresponders siden skal du klikke på Add Autoresponder.

4. Indtast følgende oplysninger:

• Interval: Angiv antallet af timer, du ønsker, at autoresponderen skal vente mellem svar til den samme emailadresse.
  • Email: Indtast den emailadresse, hvorpå du vil aktivere autoresponder. For at aktivere autoresponder på support@example.com skal du indtaste support i email-feltet.
  • Domain: Vælg det relevante domæne fra rullemenuen, hvis du har flere domæner.
  • From: Indtast navnet, som auto-responsen skal være fra.
  • Subject: Indtast emnet for din email, såsom Jeg er på ferie osv.
  • Body: Dette er hovedindholdet af din email, også kendt som email-teksten.

5. Vælg start- og stoptidspunkt for din autoresponder.

6. Klik på Create.

Sådan fjerner du Autoresponder?

1. I sektionen Email skal du klikke på Autoresponders.

2. Du skal kunne se din liste over autoresponders under Current Autoresponders.

3. Klik på Delete til højre for emailadressen.

4. Bekræft med Delete Autoresponder.