Sådan ændres adgangskoden til FTP-kontoen i cPanel

For at ændre adgangskoden til hoved-roden FTP-kontoen, skal du ændre adgangskoden til din cPanel-konto. Hvis du derimod har brug for at ændre adgangskoden til en specifik FTP-konto, skal du følge denne vejledning.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I sektionen Files skal du klikke på FTP Accounts.

3. Under listen over FTP accounts skal du klikke på Change Password og indtaste en ny adgangskode. Alternativt kan du bruge adgangskodegeneratoren til at generere en adgangskode.

4. Klik på Change Password.

Nu kan du få adgang til FTP med din nye adgangskode.