Hvad er Softaculous

Softaculous er en Auto-Installer, der tillader automatiseret installation af et script med et enkelt klik. Softaculous vedligeholder forskellige populære scripts og tillader dig også automatisk at opgradere webapplikationen uden besvær.

Du kan installere WordPress, Joomla, Drupal, MyBB Forum, SMF, Mambo og mange andre scripts via Softaculous Auto-Script Installer.

Du kan automatisk installere scripts, tage backup af scripts, gendanne en backup, afinstallere software osv. med et enkelt klik eller bruge den automatiske backup-oprettelsesfunktion.