Sådan installeres b2evolution via Softaculous i cPanel

Softaculous hjælper dig med nemt at installere webapplikationer. Følg venligst trinene nedenfor for at installere b2evolution.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2.
I Software sektionen, klik på Softaculous Apps Installer.

3. cPanel vil omdirigere dig til Softaculous-grænsefladen.

4. På venstre side, find Blogs kategorien. Klik på den og derefter på b2evolution linket, der vises.

5. Klik på Install.

6. Udfyld de nødvendige felter under Software Setup felterne:

• Choose Installation URL: Vælg den passende protokol/domæne. I "In Directory" feltet, hvis du vil installere dette i en mappe, f.eks. example.com/directory, indtast mappenavnet. Ellers, lad det være tomt for at installere i dit hoveddomæne, f.eks. example.com.

7. Under Admin Account feltet, indtast følgende oplysninger:

• Admin Username: Dit nye b2evolution brugernavn (af sikkerhedsmæssige årsager, brug ikke administrator eller admin som brugernavn).
  • Admin Password: Brug et stærkt kodeord.
  • Admin Email: Din e-mail adresse.

Note: Kopier admin brugernavn og kodeord til Notesblok. Du vil få brug for dem for at få adgang til admin området af din b2evolution blog senere.

8. Choose Language: Du kan vælge sproget for din b2evolution blog. Standardsproget for b2evolution er engelsk.

9. Advanced Options: Lad dette være, medmindre du vil ændre databasenavnet eller tage en automatisk backup. Bemærk venligst, at hyppige backups kan tage meget diskplads.

Til sidst, scroll ned til bunden af siden og klik på Install.