Sådan redigeres en databasetabel via phpMyAdmin i cPanel

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I Databaser sektionen, klik på phpMyAdmin.

3. Klik på Udvid-ikonet i navigationstræet i venstre sidebjælke.

4. Vælg den relevante tabel, du vil redigere. Hvis du ønsker at ændre blognavnet i WordPress, skal du vælge "wp-options".

5. Klik på Rediger i den tredje række.

6. Ændr tekstværdien og klik derefter på Go.

Ved at gøre dette kan du ændre værdien af SQL-data for enhver software uden at få adgang til administrationsområdet. For eksempel, hvis du ikke kan ændre temaet fra administrationsområdet, kan du bruge denne metode til at ændre værdien af SQL-data.