Sådan slettes cPanel-e-mails på din Android

Vi håber, at du allerede har læst vores vejledning om, hvordan man opsætter en cPanel emailkonto i Android, og at du allerede har tilføjet en indbygget email-widget til din Android-skærm.

1.
Tryk på Email-indbakke.

2. Tryk og hold i nogle sekunder på den email, du vil slette.

3. Klik nu på Slet-ikonet øverst.

Du vil få beskeden Email slettet. Hvis du vil gendanne emailen, skal du trykke på Fortryd kort efter, at den er blevet slettet. Ellers vil Fortryd-muligheden forsvinde.