Sådan aktiveres eller deaktiveres modsikkerhed i cPanel

Står du over for problemet med, at din IP gentagne gange bliver blokeret? Hvis svaret er ja, kan det skyldes Mod Security.

Hvad er Mod Security?

ModSecurity er en modul, der beskytter din hjemmeside mod forskellige typer af angreb. Mod Security beskytter en hjemmeside mod hackere, brute force-angreb, cross-site request forgery (CSRF) og mange andre trusler. Selvom det nogle gange skaber problemer, anbefaler vi ikke at deaktivere det, men i stedet rette din softwares sårbarhed.

Deaktivering af ModSecurity kan hjælpe dig med at afgøre, om ModSecurity blokerer din IP eller ej. Men hvis din IP er blokeret af en anden grund, så kontakt os. Vi vil finde den nøjagtige årsag bag det for at løse dit problem, så du ikke behøver at deaktivere modulet.

Hvordan aktiveres eller deaktiveres Mod Security i cPanel?

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I Sikkerhed-sektionen skal du klikke på ModSecurity.

3. Hvis ModSecurity er aktiveret, vises muligheden Deaktiver. Klik på det for at deaktivere ModSecurity på alle domæner. Næste gang du vil aktivere det, skal du klikke på Aktiver for at aktivere det på alle domæner.

Hvordan deaktiveres ModSecurity kun på udvalgte domæner?

Du kan have flere domæner, og du ønsker måske at deaktivere eller aktivere ModSecurity på udvalgte domæner.

1. Log ind på cPanel, og fra Sikkerhed-sektionen skal du klikke på ModSecurity.

2. Rul ned til bunden af siden.

3. Under Status-muligheden ved siden af domænet skal du klikke på Til eller Fra.