Sådan aktiverer du to-faktor-godkendelse på din cPanel-konto

Sikkerhed er vigtig for vores datasikkerhed. Vi anbefaler dig at aktivere To-faktor-godkendelse (2FA) på din cPanel-konto for at forhindre hackere i at få adgang til din cPanel-konto, selvom de på en eller anden måde har fået fat i dine kontooplysninger.

Hvad er kravene?

Du skal bruge en smartphone med en understøttet tidsbaseret engangsadgangskodeapp. Mobiltelefon-operativsystemer som Android, Windows og iOS har en app til 2FA.

Hvordan aktiveres To-faktor-godkendelse på din cPanel-konto?

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I Sikkerhed-sektionen skal du klikke på To-faktor-godkendelse.

3. Klik på Opsæt To-faktor-godkendelse. Under Trin 1 skal du scanne QR-koden ved hjælp af din Google Authenticator eller 2FA Authenticator-applikation. Hvis din APP ikke har en QR-kodelæser, kan du manuelt indtaste kontonavn og nøgle nummer.

4. Under Sikkerhedskode skal du indtaste din To-faktor-godkendelseskode og klikke på Konfigurer To-faktor-godkendelse.

Det skulle vise en besked som Succes: To-faktor-godkendelse er nu konfigureret på din konto.