Sådan installeres et nyt WordPress-tema

Du kan installere et nyt WordPress-tema uden at have nogen teknisk viden. Det er så nemt og automatisk.

1. Log ind på WordPress-dashboardet.

2. Fra dashboard-menuen skal du gå til Udseende og klikke på Temas.

3. Klik på Tilføj nyt tema.

4. Du kan søge efter et tema ved hjælp af søgefeltet eller gennemse temaerne, vælge blandt Favoritter, Populære og Seneste.

5. Hold musen over det tema, du kan lide, og vælg Installer.

6.
Klik på Aktiver på det nyinstallerede tema.

Tillykke, du har installeret og aktiveret et nyt tema på din blog.