Sådan kører du AutoSSL på dine domæner via cPanel.

Hvis dit domæne er oprettet for nylig, vil cPanel efter få timer automatisk installere et SSL certifikat på dit domæne. Hvis SSL certifikatet ikke er installeret efter 24 timer, vil det være en god idé at kontrollere den seneste log for AutoSSL under sektionen Sikkerhed/Security >> SSL/TLS Status >> se kolonnen Certificate Status.

Hvis den viser fejl, skal du prøve at reparere det eller åbne en support ticket hos os. Hvis det ikke viser fejl, betyder det, at det af en eller anden grund ikke automatisk blev inkluderet af AutoInstall, og du skal derfor tvinge cPanel til at køre AutoSSL på dit domæne for at installere et SSL-certifikat. Du kan køre AutoSSL på dit domæne ved at følge denne vejledning.

 

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. Under sektionen "Sikkerhed/Security", klik på ikonet "SSL/TLS Status".3. Klik på knappen "Run AutoSSL", den vil derefter vise en succes- eller en fejlmeddelelse.


Vises der en succesmeddelelse, betyder det, at et SSL certifikat automatisk installeres på dit domæne inden for de næste par timer automatisk af cPanel, og hvis den viser en fejl, så kan du rette en henvendelse til os.

Bemærk! Sommetider tager en AutoSSL op til 24 timer for at bekræfte dit domæne. SSL-installationen er fuldt automatiseret.

  • 3 Kunder som kunne bruge dette svar
Hjalp dette svar dig?

Relaterede artikler

Sådan genereres en anmodning om certifikatsignering - CSR i cPanel?

For at få et certifikat fra en betroet SSL-udbyder kræves certifikatsigneringsanmodning (CSR). Du...

How to retrieve an CSR from cPanel?

If you generated your Certificate Signing Request (CSR) from cPanel and forgot your CSR then you...

How to Remove a CSR code from cPanel?

When you generate a Certificate Signing Request (CSR) from cPanel, then save it, which is a good...

How to Include or Exclude a Domain from AutoSSL in cPanel?

You can include or exclude your domain from AutoSSL.If your domain is newly created, wait for...