Sådan installeres et SSL på dit domæne ved hjælp af AutoSSL i cPanel

cPanel kan automatisk installere en SSL på dit domæne inden for få timer. Men selv efter 24 timer, hvis en SSL ikke er installeret på dit domæne, skal du først tjekke den sidste log fra AutoSSL i cPanel > SSL/TLS Status > Certificate Status.

Hvis den viser nogen fejl, så prøv at rette dem eller åbn en billet hos os. Hvis den ikke viser fejl, betyder det, at AutoSSL ikke automatisk inkluderede dit domæne. Det vil hjælpe, hvis du tvinger cPanel til at køre en AutoSSL på dit domæne og installere et SSL-certifikat. Du kan køre AutoSSL på dit domæne på følgende måde:

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I Sikkerhed-sektionen skal du klikke på SSL/TLS Status.

3. Klik på Kør AutoSSL. Det skulle vise en succes- eller fejlmeddelelse.

Hvis det viser en succesmeddelelse, vil SSL automatisk blive installeret på dit domæne inden for de næste par timer. Hvis det viser en fejl, så tjek den og send den besked til os, så vi kan løse det for dig.

Bemærk: SSL-installation er fuldt automatiseret. Nogle gange tager AutoSSL op til 24 timer at verificere domænet.