Sådan suspenderes en cPanel-bruger på WHM-kontoen

Du kan suspendere en cPanel-bruger fra at få adgang til din WHM-konto.

1. Log ind på din WHM-konto.

2. Gå til Konto Funktioner >> Administrer Kontosuspension eller skriv Administrer Konto i menufilterboksen. Muligheden vil dukke op. Klik på den.

3. Under Vælg efter domæne, vælg den bruger, du vil suspendere. Vælg brugeren fra rullelisten under Vælg efter brugernavn.

4. Du kan tilføje en suspensionsgrund. Skriv grunden og klik på Suspender.

Kontoen vil blive suspenderet, og suspensionsmeddelelsen vil blive vist.