Sådan aktiveres GD-udvidelsen af ​​PHP ved hjælp af CloudLinux Selector i cPanel

Du kan bruge CloudLinux Selector til at aktivere GD-udvidelsen i PHP via cPanel.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I Software-sektionen skal du klikke på Vælg PHP-version.

3. Klik på Udvidelser-menuen.

Bemærk: Hvis Udvidelser-siden viser en fejl relateret til den native PHP-version, skal du først ændre den til en ikke-native version.

4. Sæt flueben ved GD. Når den er aktiveret, vil der blive vist en succesmeddelelse.

Meddelelsen vil læse, at modulet GD er gemt.