Sådan sender du e-mail ved hjælp af Outlook 2021

Du kan sende emails ved hjælp af Outlook 2021. Det er ret ligetil, da du ikke behøver at logge ind på cPanel webmail manuelt. Du kan sende en email direkte ved hjælp af Outlook 2021.

1. Åbn Outlook 2021.

2. Under fanen Home skal du klikke på New Email.

3. Et nyt vindue vil dukke op. Udfyld det med følgende oplysninger:

• From: Hvis du har flere email-konti, skal du klikke på From og vælge den relevante email-konto, hvorfra du ønsker at sende din email.
  • To: Indtast email-adressen på den person, du vil sende emailen til.
  • Subject: Indtast emnet for din email og din besked i beskedboksen.

Skriv din besked i beskedboksen og klik på Send.