Ret PHP-fejl: Tilladt hukommelsesstørrelse på X bytes opbrugt

Hvis du får en fejl såsom "Allowed memory size of... in file /directory/folder/yourscript.php", kan du bruge en htaccess-fil til at løse dette problem.

Hvis fejlen ikke forsvinder, selv efter at have anvendt htaccess-koden, bør du kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Placér denne kode i dot htaccess-filen på dit primære domæne. Hvis fejlen fortsætter efter brug af koden, skal du indtaste den i den mappe, hvor du modtager fejlen, såsom example.com/directory/folder/.htaccess.

Tilføj denne kode til din htaccess-fil:

RLimitMem max