Sådan indstilles PHP-versionen pr. domæne i cPanel

I denne artikel vil vi demonstrere, hvordan man bruger cPanel til at indstille forskellige PHP-versioner for individuelle domæner. Dette kan være gavnligt, da nogle applikationer kræver specifikke versioner for at fungere korrekt. For eksempel vil vi sætte PHP 8.3 på domænet Example2 og PHP 8.1 på domænet Example1.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I afsnittet Software skal du klikke på MultiPHP Manager.

3. Rul ned til bunden af siden. Vælg dit domæne fra venstre side af skærmen. Du kan se PHP Version fra rullemenuen til højre. Vælg den passende PHP-version fra den og klik på Anvend.

4. Nu vil vi sætte PHP 8.3 på Example2. Rul ned og vælg domænet example2. Vælg derefter PHP-versionen som 8.3 og klik på Anvend.

Tillykke, begge dine domæner bruger nu forskellige PHP-versioner.