Sådan indstilles PHP-versionen pr. mappe i cPanel

Vil du bruge forskellige PHP-versioner pr. bibliotek? Du kan gøre dette ved at bruge cPanel og dot htaccess-filen.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I afsnittet Software skal du klikke på MultiPHP Manager.

3. Det første vi skal gøre, er at få koden genereret af cPanel.

4. Rul ned til bunden af siden. Vælg dit domæne fra venstre side af skærmen. Du kan se PHP Version fra rullemenuen til højre. Vælg den passende PHP-version fra den og klik på Anvend.

5. Åbn først filen /public_html/.htaccess i cPanel File Manager, og du vil finde koden genereret af cPanel.

6. Efter du har kopieret koden, skal du, hvis du ønsker at sætte PHP til version 8.1 i biblioteket forums, oprette en .htaccess-fil i biblioteket /forums/ og indsætte koden genereret i det forrige trin.

7. Tillykke, nu bruger dit bibliotek forums PHP 8.1. Hvis du ønsker at sætte et andet bibliotek til at bruge den samme version af PHP, skal du blot kopiere koden fra .htaccess-filen og indsætte den i det bibliotek.

Nu, nulstil din PHP-version fra dit primære domæne. Hvis du ønsker at bruge en anden PHP-version på et bibliotek, skal du følge trin fem og seks, generere koden, kopiere den kode fra /public_html/.htaccess og indsætte den i det bibliotek, hvor du vil sætte den valgte PHP-version.