Sådan tilføjes en CNAME Record i cPanel

CNAME-poster kaldes alias-poster, da de kortlægger et alias til dets kanoniske navn. Du kan tilføje en CNAME Record ved at bruge cPanels Zone Editor-mulighed.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I afsnittet Domæner skal du klikke på Zone Editor.

3. Under Domæner kan du se mange muligheder under Handlinger.

4. Klik på CNAME Record, og en pop-up-boks åbner. Indtast de nødvendige oplysninger i den.

Navn: Indtast det navn, du ønsker at tilføje, såsom www, og cPanel vil automatisk tilføje et domænenavn som www.example.com.
CNAME: Indtast domænenavnet.

5. Klik nu på Tilføj en CNAME Record.

Hvis posten tilføjes med succes, vil du se en besked om succes.

Bemærk: Det kan tage alt fra 12 til 24 timer, før ændringerne træder i kraft over hele verden.