Sådan redigeres eller fjernes CNAME Record i cPanel

Du kan redigere eller fjerne en CNAME Record fra cPanel ved at bruge cPanels DNS Zone Editor. Dette giver dig mulighed for at administrere, fjerne eller ændre DNS-poster.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I afsnittet Domæner skal du klikke på Zone Editor.

3. Under Domæner kan du se mange muligheder under Handlinger.

4. Klik på Administrer.

5. Find den CNAME Record, du vil redigere eller fjerne. Hvis du ønsker at redigere en CNAME Record, skal du klikke på Rediger. Ændr detaljerne og klik på Gem post. Fjernelse af en post kan gøres med indstillingen Slet.

Bemærk: Det kan tage alt fra 12 til 24 timer, før ændringerne træder i kraft over hele verden.