Sådan opretter du en ekstra webdiskkonto i cPanel

Du kan bruge cPanel's loginoplysninger til at få adgang til din Web Disk. Du kan også oprette en ekstra konto til at få adgang til en specifik mappe på din konto.

1. Log ind på din cPanel-konto.

2. I Filer sektionen, klik på Web Disk.

3.
Under Opret en ekstra Web Disk-konto, indtast detaljerne for den nye konto, du ønsker at oprette.
Brugernavn: Indtast et brugernavn som folderx.
Adgangskode: Indtast din nye adgangskode eller klik på Adgangskodegenerator for at generere en tilfældig adgangskode.
Mappe: Du kan lade den stå tom, men det vil give adgang til hele mappen. Indtast mappeplaceringen, såsom public_html/folderx. Brugeren vil kun have adgang til mappestien /folderx.
Rettigheder: Vælg din mulighed.

Bemærk: Hvis du bruger Windows OS, markér Aktiver Digest Authentication. Men hvis serveren har et SSL-certifikat underskrevet af en anerkendt certifikatudsteder, og du kan oprette en SSL-forbindelse over port 2078, behøver du ikke at aktivere dette.

4. Nu klik på Opret. Du kan bruge de nye loginoplysninger til at få adgang til din Web Disk-konto.