Sådan opretter eller sletter du en mappe ved hjælp af FileZilla

Du kan oprette eller fjerne en mappe på dit websted ved hjælp af FileZilla FTP-klienten.

1. Åbn FileZilla FTP-klienten.

2. Indtast din FTP-host, brugernavn og adgangskode. Du kan bruge dit cPanel-brugernavn og adgangskode som dit FTP-brugernavn og adgangskode. Klik derefter på Quickconnect.

• Indtast dit domænenavn i Host-feltet, såsom ftp.example.com eller example.com.

3. Hvis du ønsker at oprette en mappe inde i public_html-mappen, skal du åbne den ved at dobbeltklikke på public_html-mappen eller en anden mappe, hvor du vil oprette en ny mappe.

4. Højreklik i den remote directoryhøjre side og vælg Create directory fra kontekstmenuen.

5. Indtast mappenavnet, såsom images eller et andet navn, du vil give mappen.

6. Din nyoprettede mappe vil nu vises. Dobbeltklik på den for at gå ind i din nyoprettede mappe.

Sådan sletter eller fjerner du en mappe

1. Højreklik på den mappe, du ønsker at slette.

2. Vælg Delete i kontekstmenuen og bekræft med Yes.

Du kan bruge denne metode til at fjerne enhver mappe eller fil.