Sådan uploader du indeksfilen til dit websted via FileZilla

Du kan følge denne vejledning for at uploade filer til din hostingkonto.

1. Åbn FileZilla FTP-klienten.

2. Indtast din FTP-host, brugernavn og adgangskode. Du kan bruge dit cPanel-brugernavn og -adgangskode som dit FTP-brugernavn og -adgangskode. Klik derefter på Quickconnect.

• Indtast dit domænenavn i Host-feltet, såsom ftp.example.com eller example.com.

3. Sørg for, at du er inde i public_html-mappen. Hvis ikke, dobbeltklik på den for at gå til public_html-mappen.

4. Under Local Site i FileZilla skal du åbne den mappe, hvor dine webstedsfiler er placeret. Højreklik på din index-fil og vælg Upload.

Du kan se upload-fremgangen i FileZilla.